lördag 18 april 2009

Träningsvärk och kaffe. Och lite duktighet.

Igår lämnade jag in en tenta kring ämnet omvärldsbevakning.
Två månader försent, men två dagar tillgodo till omtentatillfället på söndag. Stolt, jodå. Minsann. Det betyder att jag i helgen kan slippa tänka.
Bara för en stund.
Men å andra sidan så är det idag det drar igång. Jag ska träffa min magisteruppsatspartner och börja fila på en uppsatsplan. Vad ska vi skriva om? Något åt "råder det en västerländsk kanon på svenska bibliotek?" (Och kanon utalas inte kannon utan kaaanon. Även om det hade varit roligt att skriva om kanoners inverkan på biblioteken)

Så om en timma ska jag hasa mig iväg till Stortorget. Om benen vill. Gårdagens styrketräning och spinning sitter hårt i benen. Kanske går det att rulla ner för trapporna? Uppsatsplanen skall skrivas på Barista där jag ska unna mig kaffe och en morotskaka. Det är ju trots allt lördag.

Fredgskvällen var mat ifrån underbara Vegegården.
Och till det vatten. Underhållningen stod Without a trace för. Och givetvis ett avsnitt av Six feet under. Kärleken är helsåld på den serien. Jag kan bara säga; vad var det jag sa? Världens bästa serie. Någonsin!
När vi gick för att sova så höll pensionärerna fortfarande på med vad de nu gör i sin pensionärfritidsgård. Vi har full utsikt. För andra kvällen den här veckan somnade vi medan gamlingarna fortsatte vara galna och vakna efter kl 21. High life!

The Trapdoor - Ed Harcourt

1 kommentar:

moi sa...

Lycka till med uppsatsplanen!! Och du, trapporna får man ta baklänges! Funkar bättre än framlänges iaf =)