lördag 6 mars 2010

skinny jeans

Efter ett ytterst svettigt spinningpass, en dusch och en solig promenad hem så har jag provat lite gamla jeans. Ett par är alldeles jättestora, så de åker i påsen för kläder som ska skänkas bort. Ett annat par var också förstora i midjan. De åkte i soporna. Fula, lätt missfärgade och lite trasiga. Det duger inte.
Jag provade även mina såkallade "skinny jeans". De där jeansen som hänger längst in i garderoben och som jag sparat i en fåfäng tro att jag en dag ska kunna ha dem igen. Jag köpte dem under mitt sista år på gymnasiet. Då var jag runt 18 år, spelade fotboll, hade bollsport som tillval, gymnastik i skolan och sprang en hel del själv. Jag vägde 61-62 kg. Efter studenten slutade jag med fotbollen och all annan aktivitet. Jag hamnade som kassörska på Gekås i Ullared och min enda motion bestod i cykelturerna på 5 minuter tillochfrån jobbet.

Min mamma har hävdat att jag aldrig kommer att komma i mina skinny jeans igen, att jag aldrig kommer ha samma form och figur som när jag var 18 år. Att jag som snart 30-åring kan glömma det där med skinny jeans. Idag får jag dem på mig. Jag kan knäppa dem och andas ganska bra. Jag kan gå relativt snyggt. Jag kan nästan sitta utan besvär.

Ett par veckor till och jag kan röra mig som en gasell i dem. Det lovar jag!

Dagens outfit: Jeans, kofta och en rosa Beverly Hills 90210-top. Duger fint för ett besök på Ikea. Vilken är din lördagsoutfit?

1 kommentar:

Bella sa...

Heja, heja! Du är superduktig, eloge till dig! =)